Første listeforslag fra nominasjonskomiteen

Første listeforslag fra nominasjonskomiteen

Nominasjonskomiteen har kommet fram til et enstemmig listeforslag.

Jeg er veldig glad for at vi har fått mange gode og spennende kandidater å velge mellom, sier Else-May Norderhus, som leder nominasjonsarbeidet i Møre og Romsdal Arbeiderparti.

Per Vidar Kjølmoen, Åse Kristin Ask Bakke og Berit Tønnesen vil utgjøre en trio som vil utfylle hverandre godt og gjøre en god jobb for hele Møre og Romsdal, mener en enstemmig nominasjonskomite.  

Per Vidar Kjølmoen har lang erfaring som fylkesleder, fylkesvaraordfører og gruppeleder i Rauma. Han er spesielt engasjert i næringspolitikk og maritim industri.

Åse Kristin Ask Bakke ble valgt til landets yngste varaordfører i 2015 i tidligere Sandøy kommune. Hun sitter i dag i Ålesund bystyre. Hun er utdannet sykepleier og er styreleder for Møre og Romsdal 110-sentral.

Berit Tønnesen er velkjent i Nordmøre og Romsdal, der hun jobber for oppfølging av lærlinger. Hun er gruppeleder og kommunepartileder i Kristiansund og er engasjert i næringspolitikk; spesielt olje og gass.

Disse kandidatene brenner for Arbeiderpartiets viktigste politikkområder som fremtidsrettet næringspolitikk, arbeidsliv, helse og skole. Med dette gode laget er vi godt rustet til å vinne valget og bidra til regjeringsskiftet i 2021, sier Else-May Norderhus.

Listeforslaget er nå ute på høring i partiorganisasjonen. Nominasjonsmøtet finner sted 28. november.

Per Vidar Kjølmoen

Per Vidar Kjølmoen

Åse Kristin Ask Bakke

Åse Kristin Ask Bakke

Berit Tønnesen

Berit Tønnesen