Om Møre og Romsdal Ap

Møre og Romsdal Arbeiderparti


Partikontoret

Styret

  • Fylkesleder i Møre og Romsdal Arbeiderparti, ordførerkandidat for Rauma Arbeiderparti, samt 2. kandidat for Møre og Romsdal Arbeiderparti

  • Leiar

  • Ståle Refstie

    Som Sunndaling er jeg glad i naturen, men trives vel så godt med nesa nedi ei bok. Jeg er dessuten glad i mennesker. Ingenting opprører meg mer enn mennesker som på det groveste tar seg til rette på bekostning av andre. Ingenting rører meg mer enn mennesker som uten tanke på seg selv gjør stor innsats for andre. For meg er mellommenneskelig forståelse, fellesskap, samhandling, solidaritet, sosial utjevning og velferdsstat ensbetydende med sivilisasjon. Slik skaper vi gode samfunn, og slik kan vi leve i fred. Så skal jeg ikke påstå at jeg lever opp til disse idealene, men jeg forsøker - og så lenge vi forsøker er det håp.

  • -Arbeiderpartiet er partiet som tar vare på alle i samfunnet. Det er partiet med den mest rettferdige politikken. At alle skal med er det avgjørende for at jeg velger å være representant for partiet. Alt henger sammen men vi er aldri sterkere enn det svakeste leddet. Som samfunn mener jeg at vi har et varmere og bedre samfunn fordi Arbeiderpartiet har vært så sterkt. Slik skal det fortsette å være. Siv Katrin Ulla bor på Vatne i Haram kommune sammen med to Jacob (12) og Henrik (10). Her har hun bodd siden hun flyttet hjem fra England i 2010, og har vært engasjert i lokalsamfunnet siden. Inneværende periode er hun gruppeleder i kommunestyregruppen for Haram Ap og medlem av formannskapet. Siv har også vært kommunepartileder for Haram Ap de siste fire årene. Siv er medlem av styret til Møre og Romsdal Arbeiderparti. Sammen med resten av det nye styret for Ålesund Arbeiderparti er fokus nå å bygge en sterk og inkluderende organisasjon og å vinne fylkes- og kommunevalget i 2019.

  • Leiar

  • Nord-trønder.

  • Jeg er 100% motivert for å fortsette som ordfører i Kristiansund i 4 år til. Jeg ønsker å jobbe for at våre innbyggere skal gis mulighet til å leve gode liv i alle livets faser. Det viktigste for meg er å skape fellesskap og et samfunn med små forskjeller. Jeg ønsker å bygge videre på alt det positive som nå skjer i regionen, og ønsker å bidra som ordfører til å sikre at et av Nordmøres viktigste samfunnsprosjekt, Campus Kristiansund blir realisert. Og så vil jeg fortsette å kjempe for at vi på Nordmøre skal ha likeverdige helsetjenester.