Om Møre og Romsdal Ap

Møre og Romsdal Arbeiderparti


Partikontoret

Styret

 • Per Vidar Kjølmoen

  kjolmoen@gmail.com 917 99 964
 • Berit Tønnesen

  berit@otek.no 957 54 626

  Jeg er leder for Kristiansund Arbeiderparti - Møre og Romsdals største kommuneparti! Arbeider til daglig med oppfølging av lærlinger og bedrifter innenfor mekanisk/teknologisk industri på Nordmøre og i Romsdal. Har fagbrev som industrirørlegger, og har senere utdannet meg som statsviter - en flott kombinasjon som anbefales! Sitter i Bystyret i Kristiansund kommune, er nestleder i byens Olje - og energiutvalg, er nestleder i Møre og Romsdal AP, og sitter som medlem i Landsstyret i Arbeiderpartiet.

 • Eva Hove

  eva.hove@midtbust.no 970 15 014

  Leiar

 • Ottar Jan Løvoll

  ottal@online.no 957 56 257
 • Roger Osen

  rmosen@online.no 928 61 949

  Roger Osen er en populær ordfører i Smøla Kommune. Som ordfører i en øy ute ved havgapet er han naturlig opptatt av de mulighetene som havet gir. Det å utnytte havrommet til å skape utvikling og arbeidsplasser er viktig for Norge, Møre og Romsdal og ikke minst for Nordmøre. Roger Osen er nå leder i Orkide og er sterkt engasjert i regionens utvikling. For oss som bor nær region Trøndelag er det viktig at det samarbeides godt også nordover. Dette samarbeidet er det umåtelig viktig å få utvikle videre for å få del i den voldsomme positive utviklingen vi ser innen havbruk og oppdrett spesielt på Frøya og Hitra. Grensen til Trøndelag må ikke bli en hemsko men en arena for utvikling.

 • Ståle Refstie

  Som Sunndaling er jeg glad i naturen, men trives vel så godt med nesa nedi ei bok. Jeg er dessuten glad i mennesker. Ingenting opprører meg mer enn mennesker som på det groveste tar seg til rette på bekostning av andre. Ingenting rører meg mer enn mennesker som uten tanke på seg selv gjør stor innsats for andre. For meg er mellommenneskelig forståelse, fellesskap, samhandling, solidaritet, sosial utjevning og velferdsstat ensbetydende med sivilisasjon. Slik skaper vi gode samfunn, og slik kan vi leve i fred. Så skal jeg ikke påstå at jeg lever opp til disse idealene, men jeg forsøker - og så lenge vi forsøker er det håp.

 • Audhild Mork

  mork@auraconsolting.no 950 25 286
 • Siv Katrin Ulla

  sivkatrin@hotmail.com 900 57 650

  -Arbeiderpartiet er partiet som tar vare på alle i samfunnet. Det er partiet med den mest rettferdige politikken. At alle skal med er det avgjørende for at jeg velger å være representant for partiet. Alt henger sammen men vi er aldri sterkere enn det svakeste leddet. Som samfunn mener jeg at vi har et varmere og bedre samfunn fordi Arbeiderpartiet har vært så sterkt. Slik skal det fortsette å være. Siv Katrin Ulla bor på Vatne i Haram kommune sammen med to Jacob (12) og Henrik (10). Her har hun bodd siden hun flyttet hjem fra England i 2010, og har vært engasjert i lokalsamfunnet siden. Inneværende periode er hun gruppeleder i kommunestyregruppen for Haram Ap og medlem av formannskapet. Siv har også vært kommunepartileder for Haram Ap de siste fire årene. Siv er medlem av styret til Møre og Romsdal Arbeiderparti. Sammen med resten av det nye styret for Ålesund Arbeiderparti er fokus nå å bygge en sterk og inkluderende organisasjon og å vinne fylkes- og kommunevalget i 2019.

 • Leiar

 • Hege Karina Bøe

  hege.karina.boe@gmail.com 970 89 821
 • Jan Thore Martinsen

  jtm@arbeiderpartiet.no

  Nord-trønder.

 • Marcus Stamnes