140 tillitsvalgte i Arbeiderpartiet er samlet til gruppebilde på lagbyggersamlingen i Lillestrøm

Valgkampen er i gang!

140 tillitsvalgte sparket i gang Arbeiderpartiets valgkamp.

På lørdag startet Arbeiderpartiet offisielt sin valgkamp. Møre og Romsdal var med på samlingen og stilte representanter fra Ålesund, Kristiansund og fylket. Vår gode Åse Kristin møtte også fra Stortinget.

Bildet viser Møre og Romsdal sine representanter som deltok på samlingen.

Fra venstre: Torjus Levisen Johansen (Møre og Romsdal AP), Karoline Antonie Slinning (Møre og Romsdal AP), Åse Kristin Ask Bakke (Stortingsrepresentant for Møre og Romsdal), Arne Grødahl (Kristiansund AP), Sindre Muren Nakken (Ålesund AP) og Anne Berit Støyva Emblem (Ålesund AP)

240 dager igjen til valget!

Partisekretær Kjersti Stenseng åpnet samlingen lørdag den 14. januar med å minne oss på at valget er om 240 dager og at det går fort. Videre fortsetter Stenseng med at for å vinne valget må vi hjelpe hverandre. Hele organisasjonen, fra statsråd til lokal ildsjel må stå klare for å spille hverandre gode. 

Vitamininnsprøytning for oss politikere.

Ordførerkandidat Anne Berit sier det at tillitsvalgte i alle former samles på tvers av kommuner og fylker er en skikkelig vitamininnsprøytning før valgkampen. 

-Det er godt å kunne samles sammen med partikamerater og snakke om verdiene våre, og hva som gjør Arbeiderpartiet til Norges beste parti.

Anne Berit og Åse Kristin med briller smiler til kamera.

Anne Berit og Åse Kristin på lagbyggersamlinga

Skolering i fokus.

De som deltar på samlingen har fått skolering og skoleringsmateriell som skal tas med hjem til fylkes- og lokallaga. 

- Vi kommer til å bruke dette i valgkampskoleringa lokalt. For å vinne valget må hele organisasjonen hjelpe hverandre, derfor skal vi ut å skolere tillitsvalgte i hele fylket, sier Karoline Antonie. 

Vi har fått informasjon og skolering om demografien i velgergruppen vår, hvordan lede og motivere, hvordan kommunisere i tradisjonelle og sosiale medier samt tips til samarbeid og forhandling. 

- Nå er det bare hjem å sette teorien ut i praksis legger Arne til.

Vil du være med å vinne valget?

Vi vil gjerne ha deg med på vinnerlaget!